Internetový obchod funguje bez omezení. Při výběru výdejního místa Zásilkovny doporučujeme ověřit, zdali je výdejní místo skutečně otevřené.

Kalhoty H.I.S 100269 STANTON Stretch Curds and Whey

Neohodnoceno
 
SLEVA Efekt lupa
 
  • 1 z 4

Béžové kalhoty bez šoupání v pohodlném a oblíbeném střihu STANTON. Kalhoty se zapínáním na zip a pěti kapsami. Zadní kapsy mají prošití v barvě kalhot. S příměsí 2 % elastanu pro pohodlné nošení. Kalhoty budete moci kombinovat s tričkem i košilí světlé i tmavé barvy.

Dostupnost Zvolte variantu Skladem (1 ks) Skladem (1 ks) Skladem (1 ks)
Velikost Pas/Délka
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Běžná cena 1 599 Kč
Ušetříte 600 Kč (–38 %)
999 Kč    
Značka H.I.S
Kategorie NEDENIMOVÉ KALHOTY
Záruka 2 roky
 

Béžové kalhoty bez šoupání v oblíbeném střihu STANTON. Kalhoty s pěti kapsami a se zapínání na zip s kovovým knoflíkem, který je zdoben logem H.I.S. Celé kalhoty jsou prošity nití v barvě kalhot. Na zadní pravé straně je umístěn hnědý kožený štítek s logem H.I.S. Kalhoty s příměsí 2 % elastanu pro pohodlné nošení. V kombinaci s tričkem či košilí jednoznačně vyniknete.

Popis střihu STANTON: Klasické rovné nohavice a nižší poloha sedu.

Střih: REGULAR FIT
Barva: 2210 Curds and Whey
Složení: 98 % bavlna, 2 % elastan

Pokyny k údržbě:
Maximální teplota 40 °C. Normální mechanické působení, máchání a odstřeďování.
Výrobek se nesmí bělit.
Výrobek se nesmí sušit v sušičce.
Žehlit při maximální teplotě žehlicí plochy 150 °C.
Profesionální chemické čištění tetrachlorethenem a všemi rozpouštědly uvedenými pod symbolem F. Normální postup.

Podobné produkty

Barva světlá
Materiál 98 % bavlna, 2 % elastan
Složení materiálu s elastanem
Střih Stanton
Střih HIS Stanton
Typ látkové kalhoty
Název barvy Curds and Whey
LOGO nášivka v oblasti provlečení opasku na zadní pravé straně

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zde.